Politică de confidențialitate si protecție a datelor

Gobilier Studio SRL certifică faptul că respectă drepturile conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului. Conform regulamentului GDPR, datele furnizate de dumneavoastră sunt procedate după cum urmează:

-        Unde ținem datele personale ale fiecărui client în parte? Intern, lucrăm într-un software denumit MiniCRM unde fiecare departament al Gobilier lucrează pe fiecare proiect în parte.

-        Cât este de sigur acest program? MiniCRM este un software dezvoltat pentru activități procedurale. Furnizorii acestui software au servere dedicate și protejate a căror siguranță este 100% totală.

-        Pentru ce avem nevoie de numărul de telefon? Pentru programări pentru măsurători, semnare acte adiționale, detalii despre proiect, informare asupra derulării producției, confirmare plăți, confirmare termene de livrare și programări montaje, servicii ce intră sub incidența garanției.

-        Pentru ce avem nevoie de adresa de email? Pentru trimitere de remindere pentru fiecare etapă în parte, transmitere oferte de preț produse și servicii, informări asupra livrării și stadiului de producție, confirmări și programări diverse, servicii ce intră sub incidența garanției.

-        Ce se întâmplă cu numărul de telefon după finalizarea proiectului? Rămâne în baza noastră de date pentru a vă putea contacta în cazul în care aveți nevoie de intervenții sau comenzi  suplimentare, precum și pentru a facilita comunicarea pe perioada garanției.

-        Ce se întâmplă cu adresa de email după finalizarea proiectului? Rămâne în baza noastră de date destinată acțiunilor de email marketing prin care vă trimitem informări, newslettere, lansări de produs, evenimente și promoții.

Datele personale deținute vor fi utilizate în toate scopurile menționate în lista de mai sus. Și vor fi utilizate exclusiv de către Gobilier Studio SRL, fără a fi transferate către terți. Ne luăm angajamentul de a păstra datele în siguranță totală. 

Orice Cumpărător are dreptul de a cere oricând accesul la datele personale, ștergerea sau administrarea acestora trimițând o cerere scrisă, semnată și datată la adresa de email office@gobilier.ro.

 

Gobilier Footer logo